Szolgáltatásaink

Egyedi Web alapú Szoftverfejlesztés, honlapkészítésEgyedi szoftver az IT Solutons Stúdiótól megfizethető áron - Egyéniség, kompromisszumok nélkül! Cégünk elsősorban egyedi szoftverek fejlesztésével foglalkozik, az egyedi szoftverfejlesztés során a legújabb webes és felhő alapú technológiákat alkalmazzuk. Az általunk nyújtott IT szolgáltatások (mint egyedi szoftverfejlesztés, honlapkészítés, webes alkalmazásfejlesztés, Adwords kampányok, webáruház fejlesztés, hoszting és IT tanácsadás) mellett, ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére és hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk.
Tovább

Adwords hírdetés beállítás optimalizálás, hírdetés feladásHírdetések optimalizálása, hirdetési kampányok indítása lebonyolítása, Adwords hírdetések beállítása optimalizálása, banner alapú hirdetések megjelenítése nagy forgalmú partneroldalainkon. Tartalom tanácsadás, forgalom, látogatottság mérés. Ön csak akkor fizet, amennyiben egy felhasználó, aki az Ön által megadott kulcsszóra keresett rá a Google-ban, rákattint az Ön hirdetésére. A keresési kulcsszavak mellett, Ön teljes mértékben kontrollálhatja, hogy hirdetései milyen országokban, milyen nyelveken, pontosan mely napszakban jelenjenek meg. Ami még ennél is fontosabb, a hirdetési költségek is teljes mértékben szabályozhatóak és rugalmasan alakíthatóak.
Tovább

Hírlevélküldés saját, vagy hozott adatbázisbólÖnnek van partneradatbázisa és hírlevelet küldene? Keressen meg minket, és mi kiküldjük Ön helyett! Rendelhet email marketinget meglévő adatbázisunkban többezer email cím szerepel! Céges emailcím adatbázisunk és céges adatbázisunk is rendelkezésére áll egyaránt. Önnek csak a hírlevelet kell adnia hozzá!
Tovább

Ingyenes honlapkészítés sablonból! Domain és tárhely is!Manapság kulcsfontosságú, hogy egy vállalkozás az Interneten is elérhető legyen. Készítesse el velünk bemutatkozó honlapját! Az alap honlap elkészítése most ingyen! Ha vállalja, hogy 6 hónapig nálunk hírdet ingyenes mégis minőségi weboldalt kap tőlünk. Ahhoz, hogy cége, vállalkozása pályázatokon vehessen részt, sokszor előírják az internetes megjelenést. Ne fizessen vagyonokat, kérjen tőlünk ingynes honlapot! Honlapját elhelyezheti nálunk, tárhelyet is biztosítunk, vagy akár domain-t is rendelhet mindezt egy helyen ügyintézéssel együtt.
Tovább

Linkajánlások, promóció ingyenes hírdetési oldalakonLátogatotsség növelése linkajánlások segítségével. A honlapja látogatottságáőt megnövelheti ha beajánlja különböző linkgyűjteményekbe közé. Minél több link mutat a honlapra annál előrébb kerül a sorban, lehetőleg nagy látogatottságú magas page rangú linkgyűjteményeket célozzon meg, ilyen pl. a startlap.hu. Amennyiben nem szeretné az idejét ezzel tölteni levesszük a válláról ezt a terhet, keressen meg minket most. Linkajánlások regisztrálása. több száz helyre ajánljuk, beregisztráljuk a honlapját. Ezekről a honlapokról további látogatók érkezhetnek ezáltal a page rank besorolása is nagyobb lesz a honlapjának! Továbbá vállaljuk ingyenes Internetes hírdetésfeladást, amely további érdeklődőket generálhat, Ön és vállalkozása számára.
Tovább