Egyedi programfejlesztés

 • Egyedi szoftver az IT Solutons Stúdiótól megfizethető áron - Egyéniség, kompromisszumok nélkül! Az Ön cégére alakított, egyedileg testre szabott szoftver megkönnyíti a mindennapi munkáját!

  Egyedi szoftverfejlesztési projektjeink során a megrendelő igényeit maximálisan szem előtt tartva alakítjuk ki azt a megoldást, mely a legideálisabban képes kezelni cége egyedi működését és munkafolyamatait.
  Cégünk elsősorban egyedi szoftverek fejlesztésével foglalkozik. Megfizethető áron kínáljuk szolgáltatásainkat, az egyedi szoftverfejlesztés során a legújabb webes és felhő alapú technológiákat alkalmazzuk. Az általunk nyújtott IT szolgáltatások (mint egyedi szoftverfejlesztés, honlapkészítés, webes alkalmazásfejlesztés, Adwords kampányok, webáruház fejlesztés, hoszting és IT tanácsadás) mellett, ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére és hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk.

  Amennyiben egyedi szoftverfejlesztési igénye van, vagy csak érdeklődni szeretne a lehetőségekről árakról az egyedi szoftverfejlesztés területén, illetve a webes hirdetések és a marketing területén komplett megoldást szeretne, kérje egyedi árajánlatunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot és személyre szabott árajánlatot küldünk!   

  Bízunk benne, hogy bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését és hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink partnereink között üdvözölhetjük!

 

Referenciák, projektjeink, egyedi fejlesztéseink:


 •  

  Gróf Dental fogtechnikai centrum
  Online felhő alapú Egyedi fogtechnikai munkafolyamat, teljesítmény alapú elszámoló, partnernyilvántartó  feladat kezelő rendszer
  Sólyomtransz daruzás – daru bérlés  – áruszállítás – önrakodós teherautók  Szoftverbox több céges, több felhasználós munkaszámos, egyedi készletkezelő rendszer


  Legújabb projektünk könyvelő ügyfélkapu rendszer itt tekinthető meg
   

Cégünkről


Egyedi szoftver az IT Solutons Stúdiótól megfizethető áron - Egyéniség, kompromisszumok nélkül!
Az Ön cégére alakított, egyedileg testre szabott szoftver megkönnyíti a mindennapi munkáját!


Amennyiben egyedi szoftverfejlesztési igénye van, vagy csak érdeklődni szeretne a lehetőségekről árakról az egyedi szoftverfejlesztés területén, illetve a webes hirdetések és a marketing területén komplett megoldást szeretne, kérje egyedi árajánlatunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot és személyre szabott árajánlatot küld