MAGUNKRÓL

 • Engedje meg, hogy az IT SOLUTIONS Stúdió Csapata nevében köszöntsem Önt weboldalunkon!
  Társaságunkat Informatikai és Média vállalkozásként alapítottuk azzal a céllal, hogy
  bekapcsolódjunk a számítástechnikai web alapú alkalmazásfejlesztés a kereskedelem és az adwords reklám szolgáltatás világába
  .


  Foglalkozunk
  Egyedi szoftverfejlesztéssel, Rendszerszervezéssel és tanácsadással, Rendszergazdai szolgáltatásokkal, Internetes marketinggel, Weblap készítéssel, Arculat tervezéssel honlapkészítéssel, kereső optimalizálással és hírdetés megjelenítéssel.

  Egyedi szoftverfejlesztési projektjeink során a megrendelő igényeit maximálisan szem előtt tartva alakítjuk ki azt a megoldást, mely a legideálisabban képes kezelni cége egyedi működését és munkafolyamatait.
  Cégünk elsősorban egyedi szoftverek fejlesztésével foglalkozik. Megfizethető áron kínáljuk szolgáltatásainkat, az egyedi szoftverfejlesztés során a legújabb webes és felhő alapú technológiákat alkalmazzuk. Az általunk nyújtott IT szolgáltatások (mint egyedi szoftverfejlesztés, honlapkészítés, webes alkalmazásfejlesztés, Adwords kampányok, webáruház fejlesztés, hoszting és IT tanácsadás) mellett, ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére és hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk.

  Néhány éve az adwords hírdetések kezelését és optimalizálását is felvettük tevékenységeink közé és egyre több elégedett ügyfelünk rendeli meg tőlünk havi rendszereséggel ezt a szolgálatatást.

  Bízunk benne, hogy bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését és hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink partnereink között üdvözölhetjük!

Cégünkről

Egyedi szoftver az IT Solutions Stúdiótól megfizethető áron - Egyéniség, kompromisszumok nélkül! Az Ön cégére alakított, egyedileg testre szabott szoftver megkönnyíti a mindennapi munkáját!


Amennyiben egyedi szoftverfejlesztési igénye van, vagy csak érdeklődni szeretne a lehetőségekről árakról az egyedi szoftverfejlesztés területén, illetve a webes hirdetések és a marketing területén komplett megoldást szeretne, kérje egyedi árajánlatunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot és személyre szabott árajánlatot küld